Redacció: 29/04/2019

Aquest cap de setmana obre portes la 13a edició del Saló de la Moto. Aquesta fira que cada any es realitza el primer cap de setmana de maig, comptarà amb 26 expositors i un total de 50 marques representades.

La zona d’exposició arribarà als 11.000 m2 tenint en compte els 6.500 m2 de recinte firal (on hi haurà la zona expositiva i la trobada Custom Sunday que organitzen els Amics de la Moto) i la zona de prova de motos que hi haurà a l’auditori exterior.

El president del Comitè Executiu, Isaac Sanromà, ha explicat que “es podran veure més de 500 motos exposades, entre elles les principals novetats del sector, i també hi haurà mercat d’ocasió, concentracions i sortejos”

El Saló de la Moto s’ha consolidat com un certamen de referència del sector que es realitza en una bona època de l’any pel que fa a les matriculacions. Per això, és també una ocasió excel·lent per conèixer les novetats de les marques que hi són representades.

Segons dades d’ANESDOR, l’Associació Nacional d’Empreses de Rues Rodes, durant el primer trimestre de l’any han augmentat en un 18% les matriculacions de motocicletes.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que “tindrem la fira ocupada 3 dels 4 caps de setmana del mes de maig amb el Saló de la Moto, Autoprimavera i l’Expobike (la part expositiva de la Polar Gran Fondo La Mussara). A més, el 8 i 9 de maig firaReus acull també la fira de formació Camins d’FP. I tanquem el mes de maig amb un congrés d’Infermeria Pediàtrica que es farà els dies 30 i 31 de maig.”

Les marques presents al Saló de la Moto són: Sherco, Scorpa, CF Moto, Mitt, Goes, KSR, Lambretta, Brixton, Malaguti, Beta, TRS, Zontes, Fantic, Benelli, Wattan, Peugeot, Yamaha, Ducati, Sym, Macbor, Kawasaki, Triumph, Moto Guzzi, Piaggio, Derbi, Aprilia, Vespa, Royal Enfield, Daelim, Hyosung, Rieju, KTM, Kymco, MH Motorcycles, Aixam, Quadro, UM, SWN, RIYA, Sumco, Scomadi, Ecooter, BMW, Suzuki, Harley, Benelli, Fantic, Huqsvar, Kewai i Honda.

L’horari de la fira és: divendres dia 3 només a la tarda (de 16 a 21 h) i dissabte i diumenge, de 10 a 21 h. El preu de l’entrada és de 5 €. La inauguració es durà a terme el dissabte 4 de maig a les 12 del migdia, i anirà a càrrec de Lluís Cortezón Carneiro, president dels Amics de la Moto de Reus.