Redacció: 28/08/2014

El saló DIYmania arribarà per primer cop a les instal·lacions de firaReus els dies 6, 7 i 8 de febrer del 2015. DIYmania, que ja ha celebrat una edició a Sabadell i aquest proper octubre celebra la segona, és la fira que permet al visitant conèixer i aprendre les tècniques que cal saber per crear un mateix tot tipus de moda, complements, bricolatge, manualitats o cuina creativa. Inspirada en la filosofía ‘Do It Yourself’i amb la finalitat de potenciar les activitats i l’ambient familiar, l’objectiu és que els assistents obtinguin satisfacció personal al desenvolupar i crear tot tipus d’objectes per un mateix.

 

Tallers de manualitats, bricolatge i un ampli ventall d’activitats complementàries

Entre els expositors hi haurà un ampli ventall d’empreses tèxtils, patchwork, scrapbooking i decopatch. A més, durant els tres dies s’organitzaran diferents tallers per tal que els assistents aprenguin els detalls d’aquestes tècniques artesanals i també les més avantguardistes. Tota la informació dels expositors i de les activitats programades es publicaran al web de DIYmania (www.diymania.eu). Els col·lectius i persones interessades en tenir un estand o participar activament de la fira poden dirigir-se a l’espai web per contactar amb l’organització i conèixer el plec de condicions.

L’horari del saló serà el divendres i el dissabte de 10 a 21h i el diumenge de 10 a 14h. L’entrada tindrà un cost de 3 euros i 6 euros per aquelles persones interessades en obtenir un abonament pels tres dies. Els nens menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta.

Amb aquest nou saló, firaReus amplia el seu calendari firal i la projeccció de la ciutat en nous segments de mercat. De cara aquest 2015, firaReus té previst la celebració d’una dotzena de fires. La més inmediata serà exproReus el proper mes d’octubre. El saló està organitzat per DYImania amb la col·laboració de firaReus.