Redacció: 05/02/2018

Per aquest espectacle infantil, s’ha dissenyat un pack especial de 4 entrades per 52 € per a les famílies, amb un estalvi de 8 € en el preu final

firaReus acollirà el pròxim dissabte 3 de març l’espectacle oficial «El petit regne de Ben & Holly». Aquest espectacle infantil arriba de la mà de Creativos Educativos, propietària de la llicència oficial d’aquests personatges tan populars per al públic infantil. Es tracta d’un producte de qualitat, dissenyat amb una clara voluntat pedagògica. Un cop acabada la funció, els assistents es podran fotografiar amb els protagonistes.

L’espectacle començarà a les 17 h i una hora abans s’obriran les portes de l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus. Les entrades per assistir a l’esdeveniment ja estan a la venda per un preu de 15 €. En aquesta ocasió, s’ha dissenyat un preu especial per a les famílies i es podran adquirir 4 entrades per 52 €, estalviant-se 8 euros en el preu final. Els menors fins a dos anys no paguen entrada.

Els tiquets es poden adquirir online a través de la pàgina web www.www.firareus.com i també físicament a la botiga Joguines Somnis, ubicada a El Pallol de Reus.

Dues setmanes abans de l’espectacle, els personatges de Ben & Holly visitaran la ciutat i es deixaran veure en diferents localitzacions. Tots aquells que els vulguin conèixer ho podran fer divendres, 16 de febrer, al cinema OCINE de Les Gavarres i a La Fira Centre Comercial de Reus, a la tarda. I dissabte, 17 de febrer, estaran al matí al El Pallol de Reus. 

«El petit regne de Ben & Holly» és el tercer dels cinc espectacles infantils que Creativos Educativos realitza a firaReus. La següent funció serà el 7 d’abril amb «Superwings». Amb aquest cicle d’espectacles firaReus treballa per diversificar l’activitat firal i potenciar l’activitat destinada al públic familiar.