Redacció: 10/10/2018

La fira es podrà visitar en horari d’11 a 21 h. La zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 23 h

La marca digital de cosmètica ubicada a l’edifici Tecnoparc, Freshly Cosmetics, ha protagonitzat l’acte d’inauguració d’exproReus. La fira multisectorial de referència al territori ha estat inaugurada avui a les 18 h pels fundadors d’aquesta startup, Miquel Antolín i Mireia Trepat.

L’empresa de cosmètica sense tòxics creix sense fre en un mercat cosmètic on cada vegada són més importants els valors, la salut i el fet de comprar-ho avui i rebre-ho demà. La marca, que va iniciar el seu camí el 2016 amb una inversió inicial de 20.000 € ha crescut més d’un 2.000% en dos anys i acumula desenes de milers de clients.

Darrere de Freshly hi ha tres enginyers químics de 27 anys de Tarragona. L’empresa, que està formada per un equip de 45 persones, té la visió de revolucionar el sector cosmètic, amb una previsió de facturació de 4M € per aquest 2018, la qual passa pel llançament d’una nova línia de cosmètica de color, Identy Beauty. De cara al 2019 es plantegen més reptes com el salt al canal offline.

L’acte d’inauguració d’exproReus s’ha desenvolupat al vestíbul de firaReus en un espai dedicat a l’aeroclub. En aquesta àrea, ambientada com si fos una terminal d’aeroport, es pot veure un bücker, un simulador d’avió i un photocall. També, cada dia en horari de 18 a 19 h, hi haurà una exhibició de drons al foyer de firaReus.

Entre les activitats més destacades de demà dijous hi ha l’Escape Room, el taller de Petits Enginyers i Laserlab per interactuar amb les noves tecnologies, l’espai bebès, el taller de decoració de cupcakes, maquillatge de fantasia, tatuatges i photocall a càrrec de La Garlanda; i el parc d’aventures i el circuit infantil de karts.

D’altra banda, la gastronomia serà la protagonista del programa d’activitats de divendres, amb el showcooking “Cuina del Calçot”, a càrrec de El Molí del Mallol, restaurant guanyador del programa Joc de Cartes de TV3. La demostració començarà a les 12.30 h i es farà a l’estand de Cuina & Disseny – TarracoGrup. Altres tallers de cuina previstos al mateix estand, són el taller infantil “Prepara’t el teu Berenar Saludable” de Con eSe de Salud i el showcooking “Plats elaborats amb productes de Casa Borrull”, a càrrec de Casa Borrull, parada de xarcuteria i aviram del Mercat Central de Reus.

La fira es podrà visitar en horari d’11 a 21 h. La zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 23 h i comptarà amb animació musical a càrrec de La Fàbrica. Els nens fins a 7 anys (inclosos) tenen entrada gratuïta. El preu d’una entrada normal és de 3 euros i amb Carnet Jove, de 2 euros. Podeu adquirir entrades de manera anticipada fent CLICK AQUÍ.