Redacció: 26/02/2018

Últims dies per comprar les entrades per a l’espectacle infantil «El pequeño reino de Ben & Holly»

firaReus acull aquest dissabte 3 de març a les 17 h l’espectacle oficial «El pequeño reino de Ben & Holly». Es tracta d’un espectacle únic i exclusiu a la demarcació, dissenyat amb una clara voluntat pedagògica. La funció arriba de la mà de Creativos Educativos, propietària de la llicència oficial d’aquests populars personatges. En finalitzar l’espectacle els assistents es podran fer una fotografia amb els protagonistes.

Les últimes entrades per a aquest esdeveniment estan disponibles a través de la pàgina web de firaReus (www.www.firareus.com) i també físicament a la botiga Joguines Somnis, ubicada al passeig comercial El Pallol de Reus. El preu d’una entrada individual és de 15 €. En aquesta ocasió, s’ha dissenyat un pack especial de 4 entrades per 52 €, pensat exclusivament per a les famílies que es podran estalviar 8 € en el preu final. Els menors fins a dos anys inclosos no paguen entrada.

Les butaques no són numerades. Per aquest motiu, les portes per accedir a les instal·lacions de firaReus s’obriran una hora abans de l’inici de la funció. El següent espectacle infantil que portarà la companyia de Creativos Educativos serà «Superwings». Els populars avions aterraran a firaReus el pròxim 7 d’abril.