Redacció: 05/10/2017

firaReus enceta un cicle d’espectacles per als més petits que donarà el tret de sortida amb exproReus

Alguns dels personatges infantils més populars de l’actualitat han aterrat aquest matí a Reus per presentar el cicle d’espectacles infantils que es farà a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus.

El cicle arriba de la mà de l’empresa Creativos Educativos, propietària de les llicències oficials de personatges com Peppa Pig, SuperWings, Ben & Holly, PJ Masks i Power Rangers.

En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «un dels objectius estratègics de firaReus és diversificar l’activitat de l’Auditori Antoni Gaudí, incorporant la celebració d’espectacles».

El primer dels espectacles d’aquest cicle serà el dels Power Rangers, que es durà a terme en el marc d’exproReus. Segons ha destacat el president del comitè organitzador d’exproReus, Xavier Colom, «aquest espectacle ajudarà a donar més ressó encara a exproReus i atraure a més públic familiar a la fira multisectorial».

Amb aquest acord, firaReus vol diversificar l’activitat firal, apostant per un producte de qualitat, que té llicència oficial i que està organitzat per una empresa que dissenya els seus espectacles amb una clara voluntat pedagògica, com és Creativos Educativos. El seu director, Rafael Vázquez, ha remarcat aquest matí «la qualitat de les instal·lacions de firaReus i les facilitats aconseguides a l’hora de dissenyar el programa d’espectacles». Per això, l’empresa ha triat Reus enfront d’altres ciutat catalanes, per establir aquesta programació de cinc espectacles que es podrà veure de manera exclusiva a la nostra ciutat.

El calendari previst és el següent:

13 d’octubre: Power Rangers, en el marc d’exproReus. Entrada gratuïta.

25 novembre: Peppa Pig

3 de març: Ben & Holly

7 abril: SuperWings

3 de juny: Pj Masks

El preu de les entrades serà de 15 €, tot i que es podrà fer un abonament de 4 actuacions, per 12 € l’espectacle. Els menors de 2 anys no pagaran entrada.