Redacció: 12/10/2017

La jornada d’avui ha tingut com a protagonista a la guanyadora de MasterChef Junior 4, Paula Alós

Unes 150 persones han assistit a la demostració de cuina de la guanyadora de MasterChef Junior 4, Paula Alós, que s’ha dut a terme aquest migdia a exproReus. Aquesta demostració de cuina és un dels actes destacats del programa d’activitats de la fira i aplega públic familiar i nombrosos nens i nenes.

En aquest sentit, demà és el torn d’una altra de les activitats destinades als més petits. Es tracta de l’espectacle dels Power Rangers que es durà a terme a l’Auditori Antoni Gaudí, demà a les sis de la tarda. Aquesta actuació és gratuïta però qui vulgui assistir ho haurà d’especificar en el moment de comprar la seva entrada o bé, indicar-ho a l’opció habilitada per aquelles persones que comprin la seva entrada online. Amb l’espectacle de Power Rangers es dóna el tret de sortida al cicle d’espectacles infantils que continuarà el 25 de novembre amb l’espectacle de Peppa Pig i que compta també amb els espectacles oficials de SuperWings, Ben & Holly i PJ Masks.

Pel que fa a les activitats infantils, enguany exproReus ha incorporat un espai per a nadons amb una zona destinada a la lactància materna. Destaca també el Parc d’Aventures amb escalada i tirolina i el circuit de motos elèctriques instal·lades a la zona de l’auditori exterior, just al costat del Tasting Village.

A més, tots els dies de fira es realitzen tallers infantils a càrrec de Petits Enginyers, tallers de videojocs, demostracions de realitat virtual, espectacles de màgia amb el Mag Nebur, pintacares i contes en anglès amb La Martina, entre d’altres.