Redacció: 29/03/2018

Últims dies per comprar les entrades per a l’espectacle infantil dels Super Wings

firaReus acull aquest dissabte 7 d’abril el primer espectacle oficial dels Super Wings. La funció, que s’estrena per primera vegada a tot el territori, arriba de la mà de Creativos Educativos, propietària de la llicència oficial d’aquests personatges tan populars per al públic infantil.

Amb Super Wings “Meet & Greet, una nova experiència”, firaReus continua la seva aposta pels espectacles de qualitat. Aquest producte, adreçat al públic familiar, està dissenyat amb una clara voluntat pedagògica. Es tracta d’una oportunitat única per als més petits que podran veure per primer cop a tots els personatges sobre l’escenari. En finalitzar la funció, els assistents es podran fotografiar amb els protagonistes.

L’espectacle començarà a les 17 h i, donat que les butaques no són numerades, les portes per accedir a les instal·lacions de firaReus s’obriran una hora abans. Les entrades per a l’esdeveniment estan disponibles a través de la pàgina web de firaReus (www.www.firareus.com) i també físicament a la botiga Joguines Somnis, ubicada al passeig comercial El Pallol de Reus. En aquesta ocasió, també es posa a disposició de les famílies un pack especial a través del qual poden adquirir 4 entrades per 52 €, estalviant-se 8 euros en el preu final. Les entrades individuals estan a la venda per 15 €. Els menors fins a dos anys inclosos tenen entrada gratuïta.

Aquest és el quart espectacle infantil que porta la companyia Creativos Educativos. Recordem que fins ara han passat per les instal·lacions de firaReus funcions tan populars com les dels Power Rangers, Peppa Pig i Ben & Holly. Amb aquest cicle, firaReus treballa per diversificar l’activitat firal i potenciar propostes que s’adrecin al públic familiar.