Redacció: 07/09/2018

Demà dissabte serà el torn dels tributs a Bee Gees i Tina Turner. Més informació i entrades a www.infinit-festival.com

firaReus viu l’INFINIT, el primer festival de tributs musicals que té lloc a Catalunya i un dels més importants que se celebraran a tot l’Estat. L’esdeveniment, que ha obert portes aquest migdia, reuneix en la seva primera jornada els tributs a ABBA i Daft Punk. Els primers en trepitjar l’escenari són els integrants de la banda de covers Chipper & The Wave, teloners d’aquest primer dia del festival.

L’ABBA Tribute Band és l’encarregada d’inaugurar oficialment el festival de tributs a les 20 h amb l’espectacle Revival Tribute to ABBA. Aquest grup, que recrea a la perfecció tots els detalls, des de les coreografies, vestits i música, transporta els assistents a la dècada dels 70 amb temes com Dancing Queen o Waterloo. El tribut a ABBA donarà pas a l’actuació del Daft Punk Tribute, un duo de deejays procedent d’Irlanda, que portaran al festival grans èxits com Get Lucky o One More Time.

L’INFINIT reunirà fins aquest dilluns 10 d’octubre els millors artistes internacionals i estatals que homenatjaran les bandes més emblemàtiques que ha tingut la música popular i comercial des de la dècada dels 60 fins a l’actualitat.

Demà dissabte serà el torn dels Sardina’s Golden Rule, que actuaran com a teloners de The Original Bee Gees Band i Totally Tina, tribut a Tina Turner. El tribut a Bee Gees és l’homenatge més complet que existeix sobre la banda britànica dels germans Gibb, format per la banda original que tocava junt amb els Bee Gees arreu del món. Per la seva banda, Justine Riddoch portarà el seu premiat tribut a Tina Turner. Es tracta d’un espectacle amb més de 10 ballarins que portaran un autèntic espectacle de rock i soul.

Cal recordar que més enllà de les actuacions musicals, també s’han programat aquest cap de setmana de 12.30 a 14 h altres activitats com, per exemple, el cicle de cinema musical. Dissabte es projectarà el film d’El Mago de Oz i diumenge, Moulin Rouge.

El grup de covers d’arrels jamaicanes, Radio Reggae serà l’encarregat de portar la primera actuació musical de diumenge i de donar pas als dos grans concerts de la jornada, el tribut a Nirvana de The Buzz Lovers i l’homenatge a Simple Minds, U2 i Depeche Mode de Mind2Mode. El darrer dia, el festival comptarà amb el grup Filferro i els tributs a Lady Gaga i Michael Jackson.

Tota la informació sobre INFINIT, així com les entrades anticipades, es poden adquirir a través del web del certamen, www.infinit-festival.com, i a les botigues de Reus: Spook Records, Discos Qui’k i H-Records.