Redacció: 09/03/2017

Aquest dissabte obre portes la 17a edició d’Epocauto, la fira de vehicles clàssics que enguany està organitzada per Eventos del Motor. Aquesta empresa és la que més esdeveniments dedicats al motor organitza a tot l’Estat i enguany ja té confirmades 15 fires de tot tipus de vehicles: modern, ocasió, clàssic i motos. D’aquesta quinzena de fires, 7 són exclusivament de vehicle clàssic. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat que es tracta «d’una empresa amb una llarga experiència en el sector que amb el seu coneixement permetrà que Epocauto es consolidi com a fira de referència a l’Estat».

En la presentació d’aquest matí ha intervingut el director general de Eventos del Motor, José Enrique Elvira, qui ha destacat el programa d’activitats de la fira d’entre els quals destaca l’oportunitat de veure el prototip del model esportiu «Campeador», una exposició de motos de preguerra i homenatges al SEAT 600 i a Volkswagen.

Epocauto ocuparà enguany una superfície de 6.300 m2 als quals s’ha de sumar l’aparcament de vehicles clàssics que hi haurà a la zona de l’Auditori Exterior i que té una superfície de 4.000 m2.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha valorat molt positivament el canvi de model d’Epocauto i assegura que «el rècord d’activitat que assolim enguany, s’aconsegueix en part per aquesta col·laboració amb organitzadors especialitzats en cada esdeveniment i per això la voluntat és seguir apostant per aquesta línia».

Epocauto obrirà portes dissabte dia 11, de 10 h a 20 h i diumenge dia 12, de 10 h a 15 h. El preu de l’entrada és de 6 € i té un descompte del 50% per aquelles persones que vinguin a Epocauto amb el seu vehicle clàssic.

Al document adjunt hi trobareu el dossier de premsa que ens han fet arribar des de l’organització. 

Per a més informació, podeu contactar amb el Departament de Comunicació d’Eventos del Motor: 670 431 412, Miguel Esqueira.