Redacció: 21/09/2021

S’havia de celebrar el cap de setmana del 19, 20 i 21 de novembre

Es cancel·la l’edició d’enguany de Tot Nuvis a causa de la pandèmia. La fira dels nuvis s’havia de celebrar els dies 19, 20 i 21 de novembre i enguany hauria arribat a la seva 28a edició.

Tot Nuvis és una fira que es realitza en la seva totalitat en un recinte tancat i des de firaReus Events s’ha optat per cancel·lar-la donades les dificultats per garantir les mesures sanitàries en relació amb la Covid.

Des de l’organització de la fira s’han mantingut contactes amb expositors i s’ha pogut copsar també la preocupació perquè la pandèmia disminueixi el nombre de visitants, impedint per tant el retorn esperat de la fira. A més, un dels grans atractius per captar visitants són les desfilades de moda nupcial i les degustacions que s’ofereixen als establiments de restauració, dues accions que són també inviables en el context de pandèmia actual.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “la prioritat de firaReus Events és promoure els esdeveniments que puguin complir totes les mesures de seguretat sanitària”. Per aquest motiu, des de l’arribada de la pandèmia, firaReus Events ha reorientat la seva activitat cap a un vessant més professional, amb actes que permeten control d’accessos i distàncies de seguretat, entre d’altres i potenciant els esdeveniments híbrids i virtuals.