Redacció: 30/07/2021

La situació de la pandèmia no permet garantir que la fira es pugui realitzar amb les condicions de seguretat adequades

            La fira multisectorial exproReus cancel·la la seva edició d’enguany donada la situació actual de la pandèmia, que no permet garantir que es pugui realitzar amb les mesures de seguretat adequades. Estava previst que la fira es fes del 8 al 12 d’octubre, però donat que la situació sanitària no ha millorat i és incerta de cara a la tardor, s’ha pres la decisió de cancel·lar-la. A més, el context actual no permet treballar amb l’antelació necessària que requereix l’organització d’aquesta fira.

           La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “en aquests moments resulta inviable la planificació d’esdeveniments multitudinaris. La nostra prioritat és vetllar perquè exproReus es realitzi amb les condicions de participació i seguretat sanitària adequades”.

            La voluntat és recuperar la fira multisectorial de cara a l’any vinent, un cop la situació sanitària millori.

            Actualment des de firaReus Events es treballa en l’organització d’esdeveniments professionals i de l’àmbit sanitari, amb formacions i congressos mèdics, en format híbrid o virtual. Aquests esdeveniments permeten establir unes mesures sanitàries controlades, amb distàncies de seguretat i control d’aforament, entre d’altres. Amb l’arribada de la pandèmia, firaReus Events ha reorientat la seva activitat cap a aquest vessant professional i es preveu que aquesta continuï sent la línia d’actuació de cara als pròxims mesos.