Redacció: 20/10/2015

Ja es coneixen els guanyadors del concurs #jovaigaexproreus a Instagram d’entre les més de 300 fotografies presentades. El concurs organitzat per firaReus en el marc d’exproReus, tenia la finalitat de promocionar la fira multisectorial en aquesta xarxa social que ha experimentat un fort creixement en els darrers anys i s’ha valorat molt positivament des de l’organització per l’impacte aconseguit.

Així doncs, els guanyadors de les diferents categories són:

· Premi del Jurat: Ekaitz Sánchez (@ek2itz) per la seva imatge de l’auditori exterior de firaReus. Premi: una tablet.

· Premi del Públic: Joan Masdeu (@joanmasdeureus). La seva fotografia té gairebé 2.400 likes a Instagram. Premi: lot de productes del territori.

· Premi al selfie de neu més divertit: Jorge Ferrer (@jfclick). Cap de setmana de neu a Port Ainé per a dues persones amb dos forfets per cada un dels dos dies, gentilesa d’esquiades.com

Recordem que per participar en el concurs s’havien de complir els següents requisits: ser seguidor de firaReus a Instagram i publicar una fotografia que tingués relació amb exproReus i etiquetar-la amb el hashtag #jovaigaexproReus. En el cas del selfie a més, s’havia de ser seguidor d’esquiades.com i etiquetar també amb #esquiadesexproreus.