Redacció: 09/06/2021

El nou catàleg de productes es plasma en una nova web enfocada al públic professional i als organitzadors de congressos i convencions

L’equip de professionals de firaReus Events ha dissenyat un catàleg de productes amb propostes personalitzables per a tot tipus d’esdeveniments i reunions,  amb la finalitat de dinamitzar l’activitat econòmica del territori i ajudar a les empreses a reactivar la seva activitat comercial, potenciant els equips de treball un cop represa l’activitat presencial en el sector del mercat de reunions. Algunes d’aquestes propostes ja s’estan treballant, com per exemple, les sessions “Reconnecta”, a través de les qual es dissenyen estratègies i dinàmiques d’equip per augmentar la productivitat i les relacions entre els departaments de l’empresa.

La regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “firaReus Events treballa amb l’objectiu de generar activitat de valor que fomenti la recuperació econòmica de la ciutat i el territori. La innovació en el sector MICE i la implementació de les noves tecnologies són també els eixos al voltant dels quals es dissenyen aquests nous productes”.

Per tal de potenciar la comercialització d’aquest catàleg, firaReus estrena una nova web enfocada al públic professional on es posa èmfasi en els esdeveniments personalitzats i a mida de cada empresa. En la nova web de firaReus Events s’ha potenciat el tour virtual a les instal·lacions i els plànols interactius en 3D, amb la finalitat de facilitar la visita a les instal·lacions, tant a les empreses com als organitzadors professionals de congressos i convencions.

El nou portal web conté també tota la informació sobre el Pla de Contingència de firaReus Events amb totes les mesures de seguretat i sanitat en relació a la Covid-19.