Redacció: 31/10/2017

Més de 25 expositors vinculats al turisme i a la neu ja han confirmat la seva presència a Esquiades SnowFun, la primera fira de neu experiencial que se celebrarà a Reus l’11 i 12 de novembre. Hi assistiran les principals estacions d’esquí de la península

Esquiades SnowFun, la primera fira de neu experiencial, es convertirà en l’epicentre del turisme de muntanya els pròxims 11 i 12 de novembre a Reus. L’esdeveniment, enfocat sobretot a l’experiència del client, serà un espai dinàmic i interactiu, tant pels esquiadors com per aquelles persones que no han esquiat mai.

A Esquiades SnowFun es congregaran les principals empreses i organismes vinculats a l’esquí i l’snowboard: estacions d’esquí, agències de viatges, touroperadors, allotjaments, destins de muntanya, distribuïdors de material d’esquí i premsa especialitzada en el sector.

Experiencial en tots els sentits

La fira es dividirà en 5 espais que guiaran el visitant per diferents experiències amb un denominador comú: el món de l’esquí. Així doncs, a Esquiades SnowFun s’hi trobarà tecnologia, cuina i activitats de muntanya. Es comptarà, també, amb un espai de 1.500 m² d’exposició i d’una zona per gaudir de pel·lícules i xerrades.

Un dels principals reclams de la fira serà la tecnologia, sempre vinculada a la neu i l’esquí. A l’espai SnowTech hi haurà el simulador d’esquí més avançat del moment, que vindrà directament d’Alemanya per fer la seva primera prova a la península. D’altra banda, Sony Center Reus participarà en la fira amb una zona de videojocs amb la neu com a temàtica central, així com amb ulleres de realitat augmentada.

L’àrea més lúdica de la fira, SnowActivities, tindrà activitats relacionades amb la muntanya i l’esquí: trineus de mushing, de la mà de Grandvalira i tallers interactius de manteniment del material d’esquí i snowboard, cortesia de la marca andorrana Pic Negre. També es podrà visitar l’Hotel Iglú de Grandvalira i provar el circuit de karts de Vallnord. Per la seva banda, el centre termal Caldea oferirà massatges gratuïts per a tots els assistents.

A més, l’estand d’Esquiades.com reunirà part de l’espai SnowCook, on es podran assaborir degustacions de cuina de muntanya. A més, la fira també comptarà amb foodtrucks amb productes vinculats a la gastronomia de muntanya.

Tret de sortida a la temporada d’esquí

L’espai més clàssic serà l’SnowExpo, on les principals estacions d’esquí de la península donaran a conèixer les novetats de cara a la pròxima temporada d’esquí. Entre les confirmades, la fira compta ja amb Grandvalira, Vallnord, Baqueira Beret, Boí Taüll, Port Ainé, Espot Esquí, La Molina, Formigal, Cerler i Panticosa, entre altres. A aquestes se sumen l’andalusa Serra Nevada i la francesa Font Romeu.

Per últim, a la zona d’SnowTalks hi haurà des de monologuistes de renom fins a tallers i xerrades d’experts en el sector per posar en comú els seus coneixements amb els assistents. També es projectarà una selecció de cinema de neu, organitzada per Nevasport i dirigida pel reconegut productor i escriptor Víctor Riverola.

Expositors confirmats

Estacions d’esquí

– Grandvalira

– Vallnord

– Aramón (Formigal, Cerler, Panticosa, Javalambre i Valdelinares)

– Boí Taüll

– FGC (Port Ainé Espot Esquí, Vallter 2000, Vall de Núria i La Molina)

– Baqueira Beret

– Sierra Nevada

– Font Romeu

– Sataski (Alpe d’Huez)

Partners d’Andorra

– Pierre Vacances

– Turisme Andorra

– Caldea i Inúu

– Pic Negre

 Cadenes hoteleres

– Hotansa

– Pierre & Vacances

– Abba Hoteles

– Evenia Hoteles

– Apartamentos 3000

– Plaza Hotels Andorra

– Hotel Piolets Park

Altres partners rellevants

– Nevasport

– Madrid SnowZone

– Garmin

– uShuss!

– Sony Center Reus

– Subaru