Redacció: 12/11/2017

L’afluència de visitants i el grau de satisfacció dels expositors avalen l’èxit de la primera edició

Aquest cap de setmana, firaReus ha acollit la primera edició d’Esquiades SnowFun amb prop de 40 expositors i més d’una vintena d’activitats programades al recinte firal. Ha estat una trobada indispensable pels amants de la neu i ha comptat amb gran afluència de públic i una valoració molt positiva per part dels expositors, la majoria d’ells vinculats a la neu i a l’esquí.

La continuïtat del certamen, que ha estat impulsat per l’agència de viatges Esquiades.com i firaReus, sembla plenament assegurada, segons expliquen els coordinadors. “Amb l’èxit de l’edició d’enguany, Esquiades SnowFun s’ha consolidat i convertit en punt de referència del turisme de muntanya i els esports blancs a l’Estat i al territori”, segons explica el director d’aquest certamen, Nacho Vallina.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat la varietat de públic assistent «l’Esquiades SnowFun ha sabut trobar activitats per a tots els públics i no només per a les persones que ja són aficionades al món de la neu».

Entre els grans atractius de la fira, destaca el simulador d’esquí més innovador del món i les conferències de professionals vinculats a la neu, la muntanya i l’esport, com ara el meteoròleg Alfred Rodríguez Picó o la snowboarder Núria Castan, entre d’altres. En paraules del regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, «acollir una fira amb la projecció d’Esquiades SnowFun a la ciutat ens ajuda a posicionar el nom de Reus entre els referents en l’organtizació d’esdeveniments i fires del país».

Per tot això, l’organització de l’esdeveniment valora molt positivament el grau de satisfacció dels assistents i expositors, així com la trobada de networking duta a terme el dissabte al vespre i que va reunir més d’un centenar de professionals del sector.

Esquiades SnowFun tancarà portes a les vuit del vespre. La setmana vinent, firaReus tornarà a acollir activitat firal, amb la 25a edició de la fira dels nuvis i celebracions, Tot Nuvis, que obrirà portes del divendres 17 al diumenge 19 de novembre.