Redacció: 19/11/2017

La fira Tot Nuvis tancarà portes avui a les nou del vespre després d’un cap de setmana d’activitat intensa. En aquesta 25a edició de la fira dels nuvis i celebracions s’ha fet una aposta per un canvi a les desfilades, les quals han passat de dues a set sessions. El format, més reduït pel que fa a aforament ha permès als assistents veure de prop els últims models i tendències en moda nupcial. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat també que «aquest nou format ha facilitat l’intercanvi directe d’impressions entre assistents i responsables de les marques». Així doncs, l’èxit de les desfilades permet garantir la continuïtat d’aquest nou model de cara a pròximes edicions de Tot Nuvis.

La fira Tot Nuvis reuneix cada any un centenar d’expositors de tots els sectors relacionats amb l’organització d’un casament o celebració: restauració, fotògrafs, joieria, floristeria, música, etc. La fira va generar en la darrera edició un impacte econòmic de prop de 700.000 euros, segons l’estudi encomanat per firaReus a Gabinet CERES i que es va basar en una enquesta en la qual van participar el 60% dels expositors de la fira.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, assegura que «Tot Nuvis és una fira de referència, que en els seus 25 anys d’història ha sabut adaptar-se a les noves tendències i necessitats tant dels expositors com de les parelles que volen casar-se».

Tot Nuvis és l’última de les fires pròpies d’aquest any durant el qual se celebra el 75è aniversari de firaReus, amb xifres rècord pel que fa a activitat firal i de reunions.