Redacció: 20/02/2018

A petició dels organtizadors, us adjuntem la següent nota de premsa:


Els dies 1, 2, 3 i 4 de març a firaReus, set concessionaris de la demarcació de Tarragona, exposaran més de 500 vehicles de km0 en un espai que supera els 3.400 m2

Tarraco Center, Diselauto Tarraco, Augusta Car, Tarraco Mòbil Audi, Tarraco Mòbil Volkswagen, Nikko Center i Full Traction, es concentraran durant 4 dies per oferir una amplíssima oferta de vehicles matriculats de menys de 2 anys. Hi haurà cotxes de les marques que aquests concessionaris representen: Ford, Volvo, Hyundai, Audi, Volkswagen, Nissan, Jaguar i Land Rover. Des de vehicles d’alta gamma fins a petits utilitaris, tots amb grans descomptes.

D’entre els més de 500 vehicles hi haurà una gran majoria de km0, que són aquells cotxes completament nous però que ja han estat matriculats i que per tant gaudeixen de millors descomptes. Els Km0 no han estat usats i, per tant, no tenen quilòmetres. També es podran trobar alguns vehicles de gerència i d’altres que s’han fet servir com a vehicles de demostració durant 3 o 4 mesos.

Així, es podran trobar utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes, SUV i vehicles 4×4 amb fins a un 40% de descompte. A més, absolutament tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira Km0 estan revisats i garantits. Molts d’ells gaudeixen de fins a 7 anys de garantia.

Des de l’organització de la fira, s’han triat les instal·lacions de firaReus per la facilitat d’accés i aparcament i el gran espai d’exposició, entre d’altres. La fira té entrada gratuïta i es podrà visitar de l’1 al 4 de març, de 10 del matí a 9 del vespre.

Per a més informació, contacteu amb Víctor Galán, responsable de comunicació d’Augusta Car al telèfon 610 278 695 o al correu electrònic: [email protected].