Redacció: 26/04/2015

El saló Autoprimavera tancarà portes aquest diumenge al vespre després de gairebé tres dies d’intensa activitat. Tot i que la fira encara està oberta, els més de 2.500 visitants que han passat per les instal·lacions del Tecnoparc són un bon senyal de l’atractiu del saló amb més de 250 vehicles expostats entre automòbils de gerència, quilòmetre 0 o caravàning.

Expositors i organització ressalten l’impuls que representa pel sector la celebració d’aquest tipus de certàmens després d’anys d’estancament del sector. A més, la gratuïtat de l’entrada afavoreix un flux constant de gent al llarg dels tres dies per les instal·lacions de firaReus. Així, des de primera hora de la tarda del divendres els primers interessats ja van visitar el saló. A més, la zona del Tecnoparc ha estat un espai ideal perquè els interessats posessin a prova els vehicles pels que s’havien interessat prèviament.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, insisteix que un dels objectius de firaReus és donar servei i acompanyar les necessitats del teixit empresarial del territori i amb Autoprimavera ‘ho hem assolit un cop més’. Sanromà assegura que les dades justifiquen l’interès per recuperar el saló Autoprimavera. La venda de cotxes de segona mà a Tarragona va augmentar un 9’7 % durant l’any 2014, seguint la tendència general a tot Catalunya on es va incrementar un 11,26 %. A més, aquestes dades s’han vist consolidades durant els dos primers mesos del 2015 amb una increment de prop del 14.5%. firaReus, per tal d’acompanyar i reforçar aquesta tendència positiva que viu el sector automobilístic, s’ha sumat a aquesta inèrcia del mercat. Després de 7 anys sense certamen, aquesta novena edició ha resituat Autoprimavera com el saló de referència del sector a la demarcació de Tarragona amb vehicles d’ocasió arribats de diferents punts del territori.

De la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, assegura que firaReus seguirà treballant amb aquells salons i certàmens d’interès pel territori amb la finalitat de posicionar el centre de fires i convencions al territori amb esdeveniments de primer nivell. Arza diu també que l’activitat al mes de maig seguirà amb la 9a edició del Saló de la Moto, la celebració d’un congrés, la marxa ciclista Polar Gran Fondo La Mussara-Reus i altres activitats.