Redacció: 08/09/2016

firaReus organitza Exprohabitatge, la Fira Immobiliària de la Costa Daurada que es realitzarà els mateixos dies de la fira multisectorial, del 8 al 12 d’octubre, a l’espai del Foyer Marià Fortuny. La Fira Immobiliària neix amb l’objectiu de convertir-se en una plataforma comercial de referència del sector immobiliari a la demarcació. Exprohabitatge confia en atraure compradors de primer habitatge, segona residència, locals i aparcaments, i també a propietaris d’immobles interessats en el mercat de lloguer.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, creu que «des de firaReus s’ha de donar resposta a les tendències del mercat. En aquesta edició les dades de recuperació ens han fet apostar pel sector immobiliari».

Segons un informe del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona fet públic recentment el sector de la construcció a la demarcació va  tancar el darrer any amb un creixement del 4%, i l’obra nova ha crescut en més d’un 80%, mentre que les millores i rehabilitacions d’habitatges han augmentat en un 30%. El nombre d’hipoteques també ha crescut en un 34% a l’Estat Espanyol, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística.

«exproReus és l’espai més indicat per la primera edició de les noves fires i salons que es plantegen des de firaReus i creiem que és el millor aparador que podria tenir la fira immobiliària», segons el President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà.

El perfil dels expositors previst a Exprohabitatge és el de promotors, cooperatives, agències, consultores, entitats financeres, associacions professionals i portals especialitzats, entre d’altres.