Redacció: 18/08/2014

La propera edició d’exproReus que se celebrarà del 8 al 12 d’octubre a les instal·lacions de firaReus al Tecnoparc ja té confirmada la presència de les principals marques del sector d’automoció. En aquesta edició, s’ocuparà el total de l’espai habilitat per al sector arribant als més de 6.000m2 disponibles a l’Avda. Cambra de Comerç.

Enguany s’ocuparà el 100% de l’espai disponible per a automoció

En aquesta nova edició han confirmat assistència un total de 28 marques: Alfa Romeo, BMW, Citroën, FIAT, Ford, Hyundai, Honda, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, SEAT, Skoda, SsangYong, Suzuki, Tata, Toyota, Volskwagen i Volvo.

El president del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà, ha remarcat “la importancia del sector de l’automoció dins l’amplia oferta de l’exproReus i l’atractiu que suposa per al visitant incrementar la varietat de marques de les diferents gammes existents al mercat”.

La tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Alicia Alegret, ha destacat que “la millora de les perspectives econòmiques i les possilitats de negoci que es generen a l’exproReus han estat elements clau per tal de recuperar la confiança d’alguns concessionaris que havien ajornat la presència a la fira durant els darrers anys”.

La distribució dels espais d’aquesta edició serà diferent a les anteriors donat que l’adjudicació s’ha fet per sorteig per tal de donar més diversitat i atractiu a la visita.

Durant la celebració de la fira estan previstes la presentació de nous models de vehicles per part de les diferents marques participants.