Redacció: 08/06/2016

L’automoció i la restauració guanyaran espai en la pròxima edició d’exproReus, que es durà a terme del 8 al 12 d’octubre. La fira multisectorial, que ja ha iniciat el període de comercialització, té confirmada la presència de 46 marques d’automoció: 30 de cotxes i 16 de motocicletes.

Pel que fa als cotxes les marques que estaran presents són Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Range Rover, Seat, Skoda, Smart, Ssangyong, Suzuki, Toyota, Volskwagen, Volvo.

De la seva banda, les 16 marques de motocicletes que han confirmat la seva assistència a la fira són: Aprilia, BMW, Ducati, Harley Davidson, Honda, Husqvarna, Kawasaki, Kymco, KTM, Peugeot, Piaggio, Royal Enfield, Suzuki, Sym, Triumph, Yamaha.

Amb aquesta ampliació de metres quadrats, els vehicles se situaran a la zona del carrer de la Cambra de Comerç i del Carrer Bèlgica, i ocuparan una superfície de 8.000 m2. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, assegura que ‘el sector d’automoció consolida el seu lideratge en el marc d’exproReus i amplia zona expositiva coincidint amb l’increment de vendes i les bones previsions per al sector’.

La zona de restauració ampliarà també els metres quadrats. En aquesta edició, el Tasting Village ocuparà el total de l’Auditori Exterior, que té una superfície de 4.000 m2, i repetirà la vintena d’expositors als quals se’ls ha de sumar una dotzena de foodtrucks. En paraules del regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ‘es potencia un altre dels sectors clau a exproReus que és el d’oci i restauració actualitzant l’oferta gastronòmica i seguint les tendències actuals, en aquest cas amb un espai per foodtrucks’.

Per l’edició d’enguany es preveu mantenir els 200 expositors fidels a aquesta fira multisectorial, que és una de les més consolidades del territori.