Redacció: 15/09/2016

exproReus ampliarà l’espai destinat a l’automoció en 3.000 m2. Així, a l’espai habitual enguany s’afegirà també la zona del Carrer Bèlgica que va des de la rotonda que uneix el carrer de la Cambra de Comerç, fins a la següent rotonda en sentit al camí de Tarragona. En total l’automoció ocuparà 9.500 m2 dels quals 900 m2 estaran destinats a motocicletes, 180 m2 a expositors de maquinària agrícola i industrial i la resta a vehicles. «És important que un sector amb tant de pes a exproReus com l’automoció consolidi i sumi metres quadrats d’exposició, alhora que es mantenen sectors tradicionals de la fira, com les noves tecnologies, la gastronomia o la llar», segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza.

En aquest sentit, segons les últimes dades facilitades per l’ANFAC (Associación Española de Fabricantes de Automóviles y Camiones), aquest ha estat el millor mes d’agost des del 2007, amb un creixement del 14,9% de les vendes a Catalunya.

A exproReus es podran trobar les següents marques d’automoció: Suzuki, Peugeot, BMW, Mini, Citroen, Honda, Seat, Skoda, SsangYong, Volkswagen, Audi, Hyundai, Ford, Nissan, Volvo, Jaguar, Land Rover, Fiat, Lancia, Alfa Romeo, Jeep, Subaru, Harley, Mazda, Toyota, Lexus, Kia, Opel, Mercedes, Smart, Misubishi.

El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, assegura que «exproReus es consolida com un espai clau per al sector de l’automoció, en un moment de recuperació de les vendes i això ens fa pensar que aquest pot ser un dels millors anys pel que fa a contactes comercials».

ExproReus obrirà portes del 8 al 12 d’octubre i ocuparà un total de 23.000 m2 sumant els espais del recinte interior i l’exterior i comptarà amb els aproximadament 200 expositors que hi participen cada any.