Redacció: 10/10/2016

Els primers dies d’exproReus han tingut una molt bona acollida entre els visitants de la fira multisectorial que han valorat molt positivament la nova estructuració dels espais d’automoció i restauració engegada en aquesta edició, arran de l’ampliació de 3.000m2 del recinte firal.

Bona acollida també de l’aplicació per a mòbils de firaReus, que ha presentat la seva versió per al públic general en aquesta fira. Fins al moment, 1.400 persones s’han descarregat l’APP que permet comprar entrades anticipadament i participar en sortejos i concursos a través del «Rasca i Guanya». A data d’avui, 1.200 persones han participat en aquest concurs que porta ja 140 premis repartits, entre els quals hi ha entrades al Gaudí Centre, caixes d’experiències, packs de depilació o consumicions als estands del Tasting Village, entre d’altres.

L’activitat d’exproReus continua avui en l’horari habitual, d’11 del matí a nou del vespre (Tasting Village – Espai Damm fins a les onze de la nit). La fira tindrà un dels seus plats forts l’últim dia, aquest dimecres, quan a les 12 del migdia el finalista de la tercera edició de MasterChef Junior, Lukas Vives, oferirà una demostració de cuina a l’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup.