Redacció: 27/09/2019

Aquesta zona compta amb empreses dedicades a l’oci, la salut i l’art, entre d’altres

 Ja està en marxa el muntatge de la fira multisectorial ExproReus. Una de les novetats d’aquesta edició serà la incorporació d’una nova zona a la fira, que estarà dedicada als emprenedors. Així, als tradicionals sectors d’automoció, llar i tecnologia, enguany es comptarà també amb una zona per a empreses de nova creació, que s’hagin constituït en els últims dos anys. Per tal de promoure la seva participació a la fira multisectorial s’han dut a terme descomptes en el preu de l’estand.

En aquests moments, la zona emprenedora compta amb empreses dedicades a l’oci, la salut i l’art, entre d’altres.

ExproReus ocuparà una superfície de 20.000 m2 d’exposició. D’aquests, més de 12.000 són exteriors i estan dedicats a l’automoció. Aquest sector és un dels més importants de la fira i compta amb representació de les principals marques de cotxes i motocicletes del mercat.

L’altre gran espai de la fira és el del Tasting Village situat a l’auditori exterior. En aquesta zona de restauració es podrà trobar l’oferta de 12 estands amb diferents tipus de productes. Com a novetat de l’edició d’enguany, l’espai del Tasting Village estarà obert al públic a partir de les 9 de la nit, un cop tanqui la fira, sense necessitat de pagar entrada.

La inauguració d’exproReus es durà a terme el dijous dia 10 a les 18 h i anirà a càrrec del president de PIMEC Catalunya, Josep González.

L’horari de la fira és d’onze del matí a nou de la nit (Tasting Village fins a les 23 h) i el preu de l’entrada és de 3 euros.