Redacció: 19/09/2017

exproReus incorpora enguany noves marques d’automoció (Renault i Dacia) i amplia l’espai destinat a la venda de vehicles fins arribar als 10.000 m2. D’aquests 10.000 m2 d’exposició, 500 m2 estan destinats a motocicletes i 800 m2 als vehicles industrials i de maquinària. Ja en la darrera edició es va ampliar la superfície d’exposició d’automoció, incorporant el Carrer Bèlgica fins enllaçar amb el carrer Cambra de Comerç.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat «el creixement constant d’aquesta fira que continua incorporant marques d’automoció coincidint amb l’aniversari dels 75 anys de la seva creació».

Així, a exproReus es podran trobar enguany un total de 32 marques d’automoció: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Lexus, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen i Volvo.

Pel que fa a les motocicletes també es podran trobar les principals marques del sector: BMW, Ducati, Harley, Honda, Yamaha, Kymco, KTM, Piaggio, Suzuki o Triumph, entre d’altres.

El president del Comitè Executiu d’exproReus, Isaac Sanromà, assegura que «l’automoció té una gran tradició a exproReus, és un dels sectors que més valoren els visitants i el qual troba un aparador de gran repercussió en aquesta fira».

Aquesta setmana han començat els treballs de muntatge d’exproReus. La fira multisectorial obrirà portes de l’11 al 15 d’octubre i ocuparà un total de 23.000 m2 sumant els espais del recinte interior i l’exterior i comptarà aproximadament amb 200 expositors.