Redacció: 08/10/2018

La fira multisectorial de referència al territori combinarà l’oferta expositiva amb un ampli ventall de propostes per a les famílies entre les quals destaquen els tallers de gastronomia, la zona infantil d’aventura i l’Escape Room per adults

L’exproReus torna del 10 al 14 d’octubre a firaReus com un punt de trobada per als ciutadans. La 48a edició d’aquesta fira multisectorial portarà un centenar d’activitats per a tota la família i una oferta expositiva variada, que ocuparà 23.000 m2 de superfície.

En aquesta edició, aprofitant que el mercat immobiliari està experimentant una nova etapa de creixement, la fira incorpora el sector d’habitatge. En aquesta línia, es vol donar visibilitat a aquest sector estratègic i arribar a públics amb interessos diversos, com compradors de primer habitatge, segones residències, locals i apartaments i també propietaris d’immobles interessats en el mercat de lloguer.

Un altre sector estratègic present a la fira és l’automoció. L’espai destinat a la venda de vehicles s’ubicarà un any més a l’àmplia avinguda d’accés a la fira. En aquesta zona, el visitant podrà trobar tot tipus de vehicle, des d’automòbils fins a motocicletes i també maquinària industrial i agrícola.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, destaca que enguany se celebra la fira amb més expositors d’automoció des que l’exproReus es realitza al Tecnoparc, ara ja fa 7 edicions i afegeix que “després de 48 edicions la fira continua essent moderna i actual, oferint un aparador molt representatiu dels diferents sectors econòmics”.

Així, l’oferta de l’exproReus també està marcada per la gastronomia, amb tallers de cuina que tindran com a protagonista a l’Abdon Tarrats i a l’Anna Pascual Estrade, propietaris d’El Molí del Mallol, restaurant guanyador del programa de TV3, Joc de Cartes. Aquest showcooking tindrà lloc el divendres 12 d’octubre a les 12.30 h. A la zona exterior de l’edifici hi haurà el Tasting Village, on hi haurà una bona oferta gastronòmica a càrrec de restauradors i venda directa de productes d’alimentació.

En total, el certamen reunirà uns 150 expositors. El president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, afirma que “aquesta oferta expositiva es combina un any més amb altres complements, com el programa d’activitats que enguany inclou un centenar de propostes que fan que aquest certamen tingui un caràcter lúdic que arrodoneix la visita”. Entre les propostes, la 48a edició inclou una zona infantil d’aventura, tallers i ludoteca pels més petits i un Escape Room per adults. Enguany, també hi haurà una zona dedicada a l’aeroclub al vestíbul de firaReus. En aquesta àrea, ambientada com si fos una terminal d’aeroport, s’instal·larà un bücker, un simulador d’avió i un photocall. També, cada dia en horari de 18 a 19 h, hi haurà una exhibició de drons al foyer de firaReus.

La fira es podrà visitar en horari d’11 a 21 h. La zona del Tasting Village estarà oberta fins a les 23 h. Els nens fins a 7 anys (inclosos) tenen entrada gratuïta. El preu d’una entrada normal és de 3 euros i amb Carnet Jove, de 2 euros. Podeu adquirir entrades de manera anticipada fent CLICK AQUÍ.