Redacció: 07/10/2016

Fins al moment s’han realitzat 250 descàrregues de l’app de firaReus la qual permet fins avui a les 12 de la nit, descarregar-se entrades 2×1

Tot a punt per a la 46a edició d’exproReus que obre portes demà, a les onze del matí. Enguany la fira incorpora algunes novetats com ara l’accés principal que es realitzarà a través del Carrer Bèlgica i que ha permès l’ampliació en 3.000 m2 del recinte firal.

L’altra novetat que s’ha presentat coincidint amb exproReus és l’app de firaReus a través de la qual els visitants podran participar en sortejos i «rasca i guanya» durant els dies de fira. Fins al moment, 250 persones s’han descarregat aquesta aplicació que fins avui a les 12 de la nit, permet que les persones que comprin la seva entrada obtinguin un 2×1 per visitar la fira.

Pel que fa a l’acte d’inauguració oficial es durà a terme demà a les 12 del migdia i anirà a càrrec del gerent de Viajes Para Ti, Rafa Fuertes. Aquesta empresa, ubicada a les instal·lacions de Tecnoredessa de l’edifici Tecnoparc, gestiona 3 portals de reserves a través d’internet: esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com.

Us recordem que els periodistes que vulgueu accedir a la fira heu de passar per la taquilla on s’indicarà que hi ha les acreditacions de premsa a recollir els vostres passis.