Redacció: 01/10/2019

Parc d’aventures, Salting Reus, tallers de sostenibilitat i Espai Bebè són algunes de les activitats programades

exproReus compta enguany amb un programa d’activitats infantils que vol donar cabuda als nens i nenes de totes les edats. Així, entre les més de 50 activitats programades durant els 4 dies de fira, n’hi ha de molt diverses.

Els més petits tindran l’Espai Bebè, on els infants de 0 a 3 anys podran participar en jocs acompanyats dels seus pares.

Una altra franja d’edat és la que pot participar en les activitats de Salting Reus i a l’ampliació del Parc d’Aventures, on hi haurà un circuit de karts elèctrics infantil, rocòdrom i tirolina.

Entre els tallers programats, un per a fer espelmes amb cera d’abelles, que els ajudarà a conèixer la feina d’apicultor i que anirà a càrrec de La Casa de la Mel. Un altre taller ben diferent arribarà de la mà de La Garlanda, que ensenyarà als nens i nenes a fer punys de superherois amb rotlles de paper higiènic reciclats. I un any més, l’empresa Dynamind impartirà tallers de robòtica, una de les activitats infantils estrella del programa de la fira.

L’empresa El Fotomatón farà tallers de manualitats amb materials reciclats, pintacares i fotomatón infantil. I la Vaca Voltaire de Llet Nostra tornarà a tenir un espai reservat a la fira.

Repetirà també la ludoteca en anglès a càrrec de La Martina, amb facepainting i el taller “Little chef”.

Alishow serà la responsable de fer ballar als més petits, amb la minidisco prevista a l’escenari de l’Auditori Exterior. La màgia del Mag Nebur i els jocs de taula també formaran part del programa.

Les màquines recreatives acabaran de cobrir la franja d’edat infantil i juvenil per tal que tots els membres de la família trobin un espai a la fira.

ExproReus es durà a terme del 10 al 13 d’octubre. El preu de l’entrada és de 3 € i els menors de 7 anys no paguen entrada.