Redacció: 11/10/2016

exproReus encara la recta final amb un dels actes més destacats del programa, l’exhibició gastronòmica del finalista de MasterChef Junior, Lukas Vives, que realitzarà la demostració a l’estand de Cuina & Disseny – Tarraco Grup, demà a les 12 del migdia.

L’oferta gastronòmica té un pes molt destacat en aquesta edició d’exproReus. La zona de restauració ha ampliat la seva superfície ocupant tot l’Auditori Exterior amb tot tipus de productes, des de pans i embotits artesanals, fins a plats de cuines del món, repartits entre la zona d’estands i la de foodtrucks.

Tradicionalment el dia del Pilar és un dels de més afluència d’exproReus i des de l’organització de la fira es confia complir les expectatives de cara a demà. Durant la jornada hi ha programades una sèrie d’activitats com espectacles de màgia, tallers per als més petits i actuacions musicals al Tasting Village – Espai Damm.

La fira ocupa enguany una superfície de 23.000 m2 en els quals es poden visitar els estands de 200 expositors de sectors relacionats amb la llar, l’automoció, la restauració o les noves tecnologies. El preu de l’entrada és de 3 € i la fira es pot visitar en horari d’onze del matí a nou del vespre. La zona de restauració estarà oberta fins a les onze de la nit.