Redacció: 09/08/2018

L’esdeveniment, organitzat per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) a través del Catalunya Convention Bureau (CCB), té l’objectiu de fomentar el networking i la col·laboració entre els professionals del turisme de reunions (MICE)

La segona edició del CONNECTA Catalunya se celebrarà a firaReus el pròxim 25 d’octubre. El Centre de Fires i Convencions de Reus ha estat l’espai escollit per acollir l’esdeveniment de referència per la promoció del turisme de reunions, MICE (Meetings Incentives Congresses Exhibitions), a Catalunya.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Catalunya Convention Bureau de l’ACT, encarregat de posicionar Catalunya com una destinació líder en el turisme de reunions. El CONNECTA té l’objectiu de facilitar el networking i la col·laboració entre els professionals del sector MICE per al desenvolupament de propostes innovadores i la dinamització del sector de les reunions a Catalunya amb la finalitat de millorar la seva competitivitat i oportunitats de negoci.

L’esdeveniment està dirigit a professionals del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya. En aquesta trobada els assistents tindran l’oportunitat de configurar la seva agenda d’activitats i crear sinergies entre els membres del sector. La primera edició del CONNECTA, celebrada el 2015, va agrupar per primera vegada aquesta comunitat per tal que els més de 200 assistents poguessin conèixer-se i identificar oportunitats de col·laboració.

En aquest sentit, la versatilitat i adaptació de les instal·lacions de firaReus permetrà l’acollida d’activitats com presentacions, debats, exposicions de projectes, dinàmiques de reflexió, tallers i trobades per a fomentar el networking i la co-creació. El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, valora positivament la celebració del CONNECTA a la ciutat de Reus i afirma que “es presenta una gran oportunitat per posicionar la destinació com un referent per al sector del turisme de reunions o negocis”.

Juntament amb la celebració de fires, el turisme de reunions és una de les grans àrees de firaReus amb propostes que tenen un gran potencial de creixement, com jornades, congressos, presentacions de productes, convencions, entre d’altres tipus d’esdeveniments. Recordem que Reus forma part de la xarxa de destinacions per a congressos i esdeveniments nominada pel Catalunya Convention Bureau, conjuntament amb Barcelona, Castelldefels, Tarragona, Lleida, Girona, Lloret de Mar, Sitges i Port Aventura. Ho és perquè té un palau de congressos amb auditori, sales, zona expositiva i de càtering, i també oficina de congressos, capacitat hotelera i bones comunicacions.