Redacció: 31/10/2018

Les instal·lacions de firaReus acolliran la primera fira del videojoc, Mr. GAME, del 9 a l’11 de novembre, organitzada per Vima Events. Després de la fira de robòtica educativa CATBOT, que es va celebrar aquest passat cap de setmana, firaReus torna a acollir una altra novetat vinculada amb el sector tecnològic. Així, MR. GAME combinarà videojocs i diferents activitats d’oci, com xerrades, tornejos i concursos, per crear l’esdeveniment d’oci digital més complet.

El president del Comitè Executiu de firaReus, ha explicat que “l’acollida d’aquests nous esdeveniments permet a firaReus arribar a nous públics: joves i adults, homes i dones, estudiants i professionals del sector del videojoc”. D’aquesta manera, tenint en compte les modalitats i tendències del sector, la fira estarà dividida en diferents zones de joc d’entre les quals hi haurà àrea de videojocs, simuladors, realitat virtual, PC Gaming, Dance (videojocs de ball), Arcade, esports virtuals, Indie (Desenvolupadors de videojocs) i espai infantil. També hi haurà un escenari amb DJ Technoradio, àrea de formació i restauració.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que “firaReus innova en el seu calendari firal amb propostes creatives i lúdiques que contribueixen al desenvolupament tecnològic i permeten adaptar-se a la demanda del públic i exigències del mercat”. MR. GAME comptarà amb més de 80 punts de joc amb PS4, Xbox One, Wii U, entre d’altres. El programa de la fira també inclou tornejos. La inscripció als tornejos es realitzarà de forma presencial a la fira el mateix dia de l’activitat. Alguns dels tornejos que hi haurà a MR. GAME són de Street Fighter, Dragon Ball Z, Call of Dutty i FIFA 2019 amb la Play Station 4, Mario Kart amb la Wii U, League of Legends i Fortnite amb ordinador i Fòrmula 1 amb un simulador de conducció, entre altres.

En aquesta primera edició, la fira comptarà amb la presència de personatges, com el campió del FIFA18, Andoni Payo amb qui el guanyador del torneig FIFA19 podrà compartir amb ell una estona de joc. Els assistents també podran participar en el concurs de Cosplay. Aquesta activitat, que consisteix a disfressar-se d’un personatge animat i interpretar-lo, es realitzarà el dissabte a les 18 h.

Les entrades anticipades es poden adquirir a través de la pàgina web de MR GAME mitjançant la plataforma TicketMaster, i a les botigues BEEP, PC BOX i BEEP BOX de la demarcació. En total hi ha 19 punts de venda. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de la fira a la taquilla. El preu d’una entrada per divendres és de 7 € i per dissabte i diumenge de 9 €.