Redacció: 16/05/2018

L’esdeveniment és gratuït i està dirigit a tots els perfils professionals

firaReus, juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica i Treic Events, organitzen la primera edició d’Empresa i Esport, una jornada dedicada a promoure el model d’empresa saludable a través de l’activitat física. L’esdeveniment, que tindrà lloc el pròxim 21 de juny a partir de les 18.30 h, parteix com un punt de trobada entre professionals de diferents sectors i esportistes.

De la mà de coaches i especialistes com Ramon Robert Estella, ex CEO del RCD Espanyol; David Ciudad, ultra-corredor i mentor de l’empresa Desafía lo Imposible; Anna Corbella, la primera dona a fer la volta al món a vela; o Paco Lorenzo, creador de l’empresa Treic Events i Jocs Empreses; la jornada tractarà entre altres qüestions els factors claus en el lideratge esportiu aplicats a l’àmbit empresarial.

L’acte que comptarà amb la presentació d’Àlex Rivera, Clúster Manager d’Indescat (Clúster Català de la Indústria i de l’Esport), s’aprofitarà per fer la gala de cloenda i lliurar els trofeus als participants de Jocs Empreses de Treic Events, l’esdeveniment esportiu empresarial més gran de la demarcació. La jornada també inclou un sopar a peu dret per fomentar el networking.

La inscripció a l’esdeveniment és gratuïta. El perfil d’assistents a Empresa i Esport respon a esportistes, directius, CEO, clubs esportius, entrenadors, responsables de recursos humans i professionals de tots els sectors.

L’organització de la jornada ha estat possible gràcies a la implicació de Salut i Treball i Elring Klinger. Els interessats poden trobar més informació i realitzar les inscripcions a través de la pàgina web de firaReus www.www.firareus.com.