Redacció: 15/06/2016

firaReus tancarà aquest primer semestre de l’any amb 64 actes celebrats que han portat a gairebé 39.800 persones a les instal·lacions del Tecnoparc. Aquests actes inclouen també la realització de 4 fires pròpies (Bestial, Epocauto, Saló de la Moto i Autoprimavera) i 3 externes (Antiquaris, ExpoBike i la Fira de Recanvis d’Automòbil). Tot plegat ha comportat un total de 109 dies d’activitat a les nostres instal·lacions.

Amb aquestes dades el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha destacat que «s’ha potenciat l’activitat professional i la dinamització de sectors estratègics a través de l’organització de jornades, congressos i esdeveniments sectorials», mentre pel President del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, «s’ha consolidat el Centre de Fires i Convencions com a espai de referència de la demarcació i com un dels referents en turisme de reunions de Catalunya».

firaReus també ha acollit jornades professionals amb zona expositiva com l’SmartRegion, dut a terme en col·laboració amb el Clúster TICSUD.CAT, el Fòrum de Talent i Lideratge Femení, organitzat pe l’empresa Més Dona, i les jornades de Ficommerce i de 3D, d’organització pròpia. D’aquesta manera es consolida un nou format que aposta per continguts professionals de qualitat i espais d’exhibició i demostració de productes i serveis.

Pel que fa a l’activitat congressual aquesta s’ha concretat en la realització de quatre congressos mèdics: XXV Congrés de la Societat Catalana de Digestologia, el 3r Curs de Pediatria, la XXXIV Diada Pneumològica i el IX Curs Gotel de formació en limfomes. Així, firaReus continua apostant pel sector mèdic i també el tecnològic i el de l’automoció.

Pel que fa a la comparativa amb l’any passat, el mes de més activitat d’aquest primer semestre de l’any continua sent el març. Enguany s’han realitzat 4 actes menys (64 en comptes dels 68 de l’any passat) però han augmentat considerablement els dies d’ocupació, havent passat dels 81 de l’any passat als 109 d’enguany. Pel que fa al perfil d’aquesta actes, la majoria han estat jornades (9), seguits de sis cursos de formació i sis reunions d’empresa.