Redacció: 26/03/2015

Aquest dimecres al matí s’ha constituït el comitè d’honor del Fòrum Més Dona. La iniciativa, que pretén potenciar i inspirar el lideratge femení a la demarcació de Tarragona, es durà a terme el dijous 7 de maig a les instal·lacions de firaReus.

El Fòrum Més Dona és una iniciativa pionera a la demarcació de Tarragona que dóna resposta a la necessitat de crear una xarxa i una comunitat de professionals que aposti pel lideratge i talent en femení. L’objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d’una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la dona en el món empresarial.

 

Destacades dones del teixit empresarial de la demarcació formen el comitè d’honor

En el comitè d’honor es conforma per 6 dones professionals provinents dels diferents institucions i motors econòmics de la demarcació que a través de la seva experiència poden aconsellar i inspirar altres professionals sobre la presència de la dona en el món professional.

Així el comitè d’honor quedarà format per la Sra.  Teresa Pallarès (directora general de l’AEQT), Sra. Lídia Bargas (Coordinadora Territorial de l’Institut Català de la Dona), Sra. Laura Roigé (Presidenta de l’Associació d’Empresaries i Emprenedores de les Comarques de Tarragona i Vicepresidenta de la Federació Bussines & Professional Women), Sra. Àgata Girbes (Presidenta Comissió Dona i Empresa a la  Cambra de Comerç de Reus), Sra. Ana Alcaraz (Cap de servei de Gestió Econòmica, Personal i Obres del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya), la Sra. Gemma G. Gasulla (directora de Més Dona), el Sr. Eduard Vicente (director de firaReus) i el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. 

En el Fòrum Més Dona hi podrem trobar ponències, taules rodones, tallers, zona expositiva i  també espai per al networking. Així, d’una forma dinàmica i distesa es convida a tots els assistents a reflexionar sobre lideratge femení en la empresa i en l’economia actual. Es preveu que la jornada comenci a les 9h i acabi a les 18h. Per a més informació podeu consultar la web www.mesdona.com/forum-2015/.