Redacció: 25/11/2019

Intech3D i Bcn3D organitzen una jornada per tal de mostrar les diferents utilitats industrials de la impressió 3D

firaReus acull demà una jornada dedicada a les aplicacions d’impressió 3D per a sectors industrials. Els organitzadors, l’empresa Intech3D amb la col·laboració de Bcn3D, volen donar a conèixer la impressió 3D a les empreses del territori perquè les puguin veure en funcionament, en primera persona i de manera gratuïta. Intech3D és una empresa especialitzada en fabricació additiva, és a dir, la tècnica per produir capa a capa noves formes mitjançant la impressió 3D. De la seva banda, Bcn3D és un dels principals fabricants d’impressores 3D del país.

L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer la fabricació additiva amb impressores 3D com un mètode que permet aconseguir noves quotes d’eficiència operativa en els processos de producció de prototips i al mateix temps, millorar els costos i temps de fabricació.

Pel que fa a la programació de la jornada, s’organitzaran diferents activitats durant tot el matí, començant per la conferència de John Amin, CEO d’Intech 3D, qui explicarà les solucions d’impressió 3D i els casos d’èxit de l’empresa Intech3D. A continuació, Jesse Wiggings, project engineer de Bcn3D, explicarà el procés d’internacionalització de la seva empresa, la qual actualment distribueix els seus productes arreu del món. Per acabar, es durà a terme un showroom on es podrà veure les impressores 3D en funcionament i també peces fabricades amb impressores 3D, que són casos d’èxit reals. Un cop acabada la jornada, es farà un dinar de networking, per fomentar els contactes entre les empreses organitzadores i el públic assistent.