Redacció: 14/04/2016

L’empresa Més Dona organitza el II Fòrum Talent i Lideratge Femení, una iniciativa que pretén potenciar el lideratge de les dones a la demarcació de Tarragona i que enguany se centrarà en integrar el benestar i la felicitat en la carrera professional i en el dia a dia. El fòrum combinarà xerrades i moments de reflexió amb conferències de ponents reconeguts i experiències reals de dones referents i també hi haurà espai per a tallers i networking.

Els ponents d’aquest segon fòrum seran professionals de prestigi internacional que compartiran el seu coneixement i visió de futur. Entre aquests experts, destaquen Juan Carlos Cubeiro, expert internacional en Talent i Lideratge. Head Of Talent de Manpower Group; David Tomas, Director General Cyberclick BPW 2014 i 2015, Astrid Barqué, experta en alimentació i esport. Directora de VitamPleni, Professora de la UIC i Thubten Wangchen, director i fundador de la Casa del Tibet i representant del Tibet a Espanya.

El fòrum comptarà també amb experiències reals de dones que compartiran les seves vivències professionals en diferents àmbits com Gina Tost, CEO de GeenApp, Sofia Fournier Doctora de l’equip Quirón-Dexeus i bloguera o Marta Peña, docent i pedagoga supervivent d’un càncer de mama i escriptora del llibre «Pit i Amunt».

També es faran tallers que serviran per aprendre i conèixer eines del món digital per fer-nos més fàcil el dia a dia, tècniques de mindfulness, d’alimentació sana i alimentació organitzativa, DIY, etc. de la mà d’experts i professionals de cada matèria.

L’objectiu és reunir professionals, tant homes com dones, empreses i organitzacions que d’una forma dinàmica i innovadora vulguin reflexionar, inspirar-se i aprendre sobre la realitat de la dona en el món empresarial. També tindran cabuda aquelles empreses que apostin per la dona i pel talent i lideratge femení.

La inscripció a la jornada té un cost de 45 € (35 € si es compren abans del dia 15 d’abril) i es pot fer a través de la pàgina web de Més Dona: http://www.mesdona.com/forum-2016