Redacció: 03/05/2018

Aquesta trobada científica reunirà prop de 300 professionals de l’àmbit de la medicina

firaReus és l’escenari escollit per al XXXI Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCCOT), que se celebra aquest dijous i divendres, 3 i 4 de maig. Es tracta d’una trobada científica d’alt nivell que reunirà uns 300 professionals.

Durant aquestes dues jornades s’hi abordaran temes científics, com el tractament del lesionat medul·lar traumàtic o la innovació i les patents en temes de cirurgia ortopèdica i traumatologia. El programa es vesteix amb conferències, comunicacions lliures i presentacions de Tesis Doctorals, entre altres. També estaran presents diferents responsables del programa PREVINQ-Cat, que compartiran amb els assistents l’estat del projecte de control de les infeccions quirúrgiques en els hospitals de Catalunya.

La jornada de divendres coincidirà amb el II Congrés de la Societat Infermera Catalana en Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia. En aquest sentit, compartiran les conferències referents a les infeccions nosocomials i a l’ortogeriatria.

La Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia és una associació d’especialistes en cirurgia ortopèdica i traumatologia que té com a missió la difusió del coneixement i la formació continuada dels professionals. D’aquesta manera es presenta com un punt de trobada del coneixement científic de l’especialitat.

Amb aquest, ja són tres congressos de l’àmbit de la salut celebrats a firaReus aquest any. D’aquesta manera, la institució aposta per l’aliança amb l’Hospital i les Societats Mèdiques, que porten al Centre de Fires i Convencions esdeveniments en forma de congressos i jornades que fomenten la investigació en l’àmbit sanitari.