Redacció: 18/09/2019

firaReus ha acollit aquest matí la presentació d’una nova edició dels Jocs Empreses, l’esdeveniment dedicat a la salut i l’esport a les empreses, que enguany amplia la seva àrea d’actuació a les demarcacions de Barcelona i Lleida.

El certamen té previst comptar amb la participació de més d’un centenar d’empreses i fins a 3.000 inscrits en els més de 50 esdeveniments esportius programats. Els objectius de l’empresa organitzadora, Treic Events, són fomentar el concepte d’empresa saludable i facilitar el networking, entre d’altres.

El format dels esdeveniments previstos és el d’una competició entre empreses en la qual els treballadors creen els equips de cada esport. Les categories previstes en aquesta edició són: cursa d’asfalt, cursa de muntanya, triatló, duatló, e-sports, laser tag, karts, orientació, bàsquet 3×3, pàdel, moutain bike, bici carretera, bowling, trebus, golf, tenis, escape room, futbol 7, futbol sala, kayak, crossfit, ping pong, scalextric, poker, dards i futbolí.

La presentació oficial d’aquesta edició dels Jocs Empreses s’ha fet en un acte a les sales de congressos de firaReus, que ha finalitzat amb una taula rodona amb el títol “Empresa saludable: què podem fer?”. Amb aquesta presentació s’ha donat el tret de sortida als Jocs Empreses.