Redacció: 17/10/2018

Les inscripcions tenen un cost simbòlic per entrada de 12 euros i es poden fer a través de la pàgina web www.techneforum.com

firaReus acull aquest dissabte 20 d’octubre la primera edició del Techne, l’esdeveniment anual de l’associació Techne Fòrum. Aquesta iniciativa neix amb l’objectiu de ser una jornada completa de ponències sobre tecnologia, emprenedoria i innovació. La temàtica principal de l’esdeveniment gira al voltant dels “Primers passos en…” el món de les TIC. 

El Techne té com a objectiu apropar la tecnologia a un públic més transversal. D’aquesta manera, la jornada serà el punt de trobada de comunitats, professionals, empreses i estudiants del sector TIC.

Es tractaran temàtiques tan interessants com el màrqueting i el disseny gràfic en productes tecnològics. També s’abordarà la importància d’aplicar metodologies àgils en els processos de creació de software. La jornada també disposarà de ponències sobre els processos de management i la importància de com s’ha de monetitzar el desenvolupament de software i el procés d’estimació de temps dels nostres projectes.

Altres tipus de ponències que tindran cabuda al Techne tractaran sobre el desenvolupament, com l’optimització de WordPress o la creació d’un videojoc. També s’introduiran conceptes innovadors, com la interacció amb dispositius mitjançant la veu i les infraestructures virtualitzades.

Aquest any, l’esdeveniment comptarà amb la ponència de Carlos Buenosvinos a la keynote. Aquesta serà la ponència principal de l’esdeveniment. Carlos Buenosvinos és vicepresident of Technology a XING (https://www.xing.com), la xarxa professional número 1 a Alemanya, Àustria i Suïssa amb 14 milions d’usuaris. Buenosvinos lidera tècnicament dues unitats de negoci amb un total de 70 enginyers i és responsable de l’oficina de Barcelona.

Al Techne també es podran escoltar consells i experiències de grans professionals del sector TIC local que, durant tot el dia, estaran presents al Techne.

Les inscripcions tenen un cost simbòlic per entrada de 12 euros i es poden fer a través de la web www.techneforum.com. L’entrada inclou l’assistència a l’esdeveniment amb la localitat per assistir a les ponències i el càtering.

La jornada tecnològica Techne l’organitza l’associació Techne Fòrum formada per les comunitats Google Developers Group Tarragona, WordPress Tarragona, Tarragona Developers, Agile Camp Tarragona, Thinkit Tarragona, LonetCamp i HackURV, amb la coorganització de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus i el patrocini d’openSUSE, CTAIMA, Magnore, jdevelopia, Rudestudio, Viajes para ti (esquiades.com, buscounchollo.com i amimir.com) i El Taller coworking de la Selva. En aquesta ocasió, també col·labora el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) com a media partner.

El Techne Fòrum és una associació sense ànim de lucre formada per diverses comunitats tecnològiques que realitzen activitats TIC al Camp de Tarragona. Algunes d’elles ja porten més de 8 anys apropant al territori l’ús de les noves tecnologies, projectes i metodologies. La unió de les diverses comunitats tecnològiques neix amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències per fomentar el desenvolupament tecnològic al nostre territori.