Redacció: 14/05/2018

L’esdeveniment, organitzat per Frigorífics Lluís, inclou un show cooking a càrrec de l’Estrella Michelin, Vicent Guimerà de l’Antic Molí

400 professionals del sector de la restauració han visitat aquest dilluns les instal·lacions de firaReus per assistir a la jornada «Eines per a la innovació», organitzada per la companyia Frigorífics Lluís. L’esdeveniment ha estat conduït pel monologuista Xavier Castells i ha comptat amb la presència de marques com Bellsolà, Froneri Iberia (Nestlé), JV Ultracongelados, Prielá, Gicarns, Aligator, Tasman Sea, Borges, McCain, Delfín, Frigicoll i Audens Food.

El programa de la jornada, que ha servit per presentar els productes i també l’empresa de Frigorífics Lluís als professionals de la restauració, ha inclòs entrevistes als responsables comercials i de màrqueting d’aquestes organitzacions. En aquest espai s’han tocat temes gastronòmics vinculats a les especialitats del pa i la brioixeria, gelats, preparats càrnics, precuinats, verdures, etc. L’acte també ha comptat amb un show cooking que ha anat a càrrec de l’Estrella Michelin, Vicent Guimerà, xef de l’Antic Molí. La jornada, que s’ha dut a terme amb la col·laboració de DAF i Renault, ha tingut una zona expositiva de productes i també dels vehicles recentment adquirits per Frigorífics Lluís.

En aquesta línia, la polivalència de les instal·lacions de firaReus permeten realitzar esdeveniments de tot tipus les seves instal·lacions a qualsevol tipus d’esdeveniment i aposta per l’especialització en esdeveniments professionals i corporatius, com jornades tècniques o presentacions de productes.