Redacció: 28/09/2016

L’aplicació mòbil permetrà descarregar-se anticipadament entrades 2×1 d’exproReus i participar en sortejos durant els dies de fira

firaReus ha creat una aplicació per a mòbils que es pot descarregar ja tant en sistema Android com iOS i que es posa en marxa amb motiu d’exproReus. L’APP permetrà a l’usuari comprar entrades, consultar el programa d’activitats i també donarà la possibilitat de participar en sortejos de premis com consumicions al Tasting Villange i escapades de cap de setmana gràcies a la col·laboració amb l’empresa Viajes Para Ti (esquiades.com i buscounchollo.com), instal·lada a Tecnoredessa.

Per tal de fomentar les descàrregues, durant l’exproReus s’oferiran entrades 2×1 per totes les persones que comprin la seva entrada via mòbil. «La innovació i la incorporació de noves tecnologies tant a nivell intern com de cara als clients/visitants, és una de les apostes que fem des de firaReus», segons el regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza. Per la seva banda, el president del Comitè Executiu de firaReus, Isaac Sanromà, ha destacat que «exproReus és la fira de referència del territori i que aquesta APP, va en consonància amb les tendències actuals i ens permet estar més propers als nostres visitants».

Per a participar en els sortejos que es realitzaran durant els cinc dies de fira només caldrà omplir un formulari, des de la mateixa aplicació. Els guanyadors es publicaran cada dia a través de la pàgina de Facebook de firaReus.

L’APP estarà activa per a les sis fires que organitza firaReus al llarg de l’any.