Redacció: 04/04/2022

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimecres, 6 d’abril, i se centrarà en la col·laboració i la innovació per a fomentar el talent de les persones

firaReus Events acollirà el Reus Talent & Knowledge Summit aquest dimecres, 6 d’abril. La jornada és un espai de trobada entre organitzacions pioneres que es volen adaptar als nous temps posant el focus en la col·laboració, la innovació, els intangibles i el talent de les persones.

El Reus Talent & Knowledge Summit és un esdeveniment vinculat al Talent & Knowledge Congress que es realitza a Barcelona i en el qual participen empreses, administracions, universitats, centres de recerca i professionals reconeguts amb l’objectiu d’ajudar a les organitzacions a créixer i donar eines per fer-les més competitives.

Durant la jornada de Reus s’exposaran les conclusions del darrer congrés adaptades al teixit econòmic local i s’explicaran les últimes tendències empresarials per fomentar el creixement i generar valor. La ponència central anirà a càrrec de Michael Blackman, director general de l’I.S.E (Integrated Systems Europe), la fira de l’audiovisual més gran del món, que se celebra cada any a Barcelona.

Reus serà la primera de les 10 seus on la Fundació Impulsa Talentum XXI replicarà les jornades del Talent & Knowledge Congress.

Podeu consultar el programa i formalitzar la inscripció gratuïta a la jornada a través de la web: https://www.talentknowledgecongress.com.