Redacció: 07/03/2023

El centre de fires i convencions acollirà 17 actes, entre els quals cal destacar 2 congressos i una fira

firaReus tindrà activitat gairebé tots els dies del mes de març. Amb 23 dies d’ocupació i 17 actes, entre els quals hi ha dos congressos i una fira, el Centre de Fires i Convencions recupera les dades d’activitat d’abans de la pandèmia. L’activitat prevista comporta que al voltant de 5.000 persones passaran per les instal·lacions aquest mes.

El Centre de Fires i Convencions també serà la seu de 2 dels 4 congressos previstos per enguany. Seran el 8è curs de Pediatria Pràctica, que es farà del 10 a l’11 de març, i el I Congrés Català del Dolor, els dies 31 de març i 1 d’abril. Es tracta de dos congressos vinculats al sector sanitari, fruit de la col·laboració de firaReus Events amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, explica que

“la tipologia dels actes és molt diversa, fet que posa de manifest la polivalència d’unes instal·lacions que ens permeten que coincideixin diferents esdeveniments en un mateix dia”.

En la vessant d’activitat professional, el calendari de març comptarà també amb diverses jornades professionals, com la V Jornada de Treball al Turisme, i de showrooms, com el de Diene i Copimac. També es faran esdeveniments esportius, com la Ruta Motociclista Eutyches Book, que es durà a terme els dies 17 i 18 de març, entre d’altres.

Torna l’Expofira Km0

En l’àmbit de l’activitat per al públic general, firaReus acull un any més l’Expofira Km0, que obrirà portes del 9 al 12 de març al recinte firal, amb entrada gratuïta.

Els dies 9, 10, 11 i 12 de març, NIMA Grup d’Automoció organitza aquesta fira que comptarà amb un estoc de 600 vehicles de Km0, gerència i ocasió. Els concessionaris que formen part de l’organització (Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil, Diselauto Tarraco i Full Traction), junt amb la marca de vehicles d’ocasió del grup, Autokolecció, oferiran una àmplia gamma de vehicles matriculats. S’hi podran trobar utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4×4 amb fins un 40% de descompte.

Enguany, augmentarà la presència de vehicles sostenibles de totes les marques que hi seran presents, des de vehicles híbrids a vehicles 100% elèctrics. Tots els vehicles que hi haurà a l’ExpoFira estan revisats i garantits.