Redacció: 04/11/2014

Pas endavant de firaReus per seguir potenciant l’arribada de congressos a la ciutat. Més enllà de les accions promocionals que de forma continuada es porten a terme a Anglaterra de cara a la captació de congressos i potenciar la presència de la marca Reus al mercat internacional, en aquesta ocasió acompanyats de la tinenta d’alcalde Alicia Alegret i la presidenta del Consell d’Administració del Grup Salut de Reus, Teresa Gomis, firaReus va presentar les seves instal·lacions als caps de servei i responsables d’àrea de l’Hospital Universitari Sant Joan de la ciutat. L’objectiu de la trobada va ser la de donar a conèixer en primera persona els avantatges de firaReus com a seu de congressos, els serveis que oferta i, al mateix temps, les avantatges que té la ciutat i el seu entorn tant per als congressistes com pels seus acompanyants.

Durant la presentació, es va posar de relleu la proximitat de Reus amb altres infraestructures importants com són l’Aeroport, el TAV al Camp de Tarragona, l’oferta cultural del Modernisme, el comerç propi a la ciutat, la gastronomia de Cambrils o l’espai lúdic i familiar de Port Aventura.

 

Proximitat, facilitats i sentir-se acompanyat, valors destacats entre els clients

Entre d’altres qüestions, la trobada va servir per destacar algunes de les avantatges i productes de firaReus com són la ReusCard -que permet el transport gratuït en autobús urbà així com descomptes en restaurants, botigues i hotels- o la Guia del congressista on hi ha detallada l’àmplia oferta lúdica, cultural i gastronòmica de la ciutat i de l’entorn més proper. A més, el Welcome Desk ofereix informació als turistes que arriben a la ciutat.

La trobada entre els representants de firaReus, la direcció hospitalària i els professionals del sector va servir també perquè els convidats coneguessin l’experiència d’alguns del clients habituals de firaReus i que ja han utilitzat les instal·lacions en diferents ocasions. Així, Repsol, LaCaixa, la UOC o Insa han confiat en l’equip de firaReus i les seves instal·lacions de cara a la celebració de congressos o esdeveniments interns. Facilitats en la gestió, sentir-se com a casa, la proximitat o sentir-se acompanyat durant tot el congrés o esdeveniment són alguns dels valors que han expressat els clients del Centre de Fires i Convencions de la ciutat (https://vimeo.com/110761485) 

L’any 2013, firaReus va acollir tres congressos mèdics amb prop de 1.200 assistents mentre que enguany es va dur a terme el Congrés Nacional de Técnicos de Enfermería y Farmácia. De cara el 2015, hi ha previstos el congrés de Pediatria Práctica i el congrés de la Funca-Fundació LLiga per la investigació i prevenció del Càncer.

La tinenta d’alcalde, Alicia Alegret, ha valorat “molt positivament” aquesta trobada ja que s’ha fet un pas important per aquells professionals de l’Hospital que han pogut veure en primera mà les instal·lacions que disposen a pocs metres del seu espai de feina. Alegret ha assegurat que “les accions internacionals són importants per captar congressos però, al mateix temps, cal seguir reforçant els punts forts i les sinergies a la mateixa ciutat com la salut sense oblidar la tecnologia, la industria i la universitat”.

Finalment, la presidenta del Consell d’Administració del Grup Salut, Teresa Gomis ha agraït la invitació i ha destacat que “la col·laboració entre Hospital i firaReus fa que cada any la ciutat es converteixi en seu de diferents congressos de l’àmbit de la salut de primer nivell estatal i internacional.”