Redacció: 12/12/2017

firaReus organitza la primera edició del «Motivation Day», una jornada dedicada a la motivació, el benestar laboral i a la cultura d’empresa feliç. Aquest esdeveniment vol ser un punt de trobada entre professionals de diversos sectors amb l’objectiu d’impulsar i motivar a les organitzacions. L’activitat es farà coincidint amb el Blue Monday, el 15 de gener, que s’ha identificat com el dia més trist de l’any.

El «Motivation Day» és una jornada dirigida a perfils professionals com gerents, directius, caps de departaments, psicòlegs, emprenedors i coachs, entre altres. A partir de les 9.15 h i fins a les 15 h els assistents podran gaudir d’un programa que inclou conferències, taules rodones, i finalitzarà amb un còctel per fomentar el networking entre els assistents i ponents.

De la mà de diferents experts, els participants escoltaran experiències d’èxit d’empreses que apliquen el model de negoci «Empresa feliç». L’objectiu és que es facilitin eines perquè altres professionals les posin en pràctica i puguin millorar la productivitat dels seus empleats i generar un impacte positiu en la responsabilitat social de la seva companyia.

L’organització d’aquesta jornada ha estat possible gràcies a la implicació del servei de prevenció de riscos laborals, Salut i Treball, i Elring Klinger. Els interessats poden trobar més informació i formalitzar les inscripcions a la pàgina web de firaReus. El preu de la inscripció és de 30 euros.

Podeu consultar el programa complet de la jornada i formalitzar la inscripció a través de la web de firaReus: www.www.firareus.com.