Redacció: 10/05/2019

firaReus acull aquest matí un workshop organitzat pel Catalunya Convention Bureau en el qual participen 8 associacions de diversos punts de l’Estat Espanyol, majoritàriament de Madrid, per donar a conèixer les possibilitats de la ciutat com a seu de congressos d’àmbit estatal. L’estada d’aquests organitzadors de congressos a Reus va començar ahir a la tarda amb una visita que va incloure la Casa Navàs i l’assistència a l’espectacle inaugural de la fira del circ Trapezi.

El regidor de Promoció Econòmica, Marc Arza, ha valorat molt positivament “aquest tipus d’accions que situen la ciutat al mapa com a seu de congressos i posen en valor el patrimoni arquitectònic i cultural de la ciutat”.

Els representants d’aquestes 8 associacions s’han allotjat a l’hotel Brea’s i aquest matí s’han desplaçat a les instal·lacions de firaReus per assistir a aquest workshop en el qual s’havíen agendat reunions amb una trentena d’empreses del territori, entre elles, firaReus, Centre de Fires i Convencions.

Després del dinar que també es farà a les instal·lacions de firaReus, els representats de les associacions es desplaçaran a l’Estació de l’AVE per anar a Girona, on continuaran amb la seva visita a diverses ciutats catalanes. Així, a més de Reus, el programa organitzat pel Catalunya Convention Bureau inclou també la visita a Tarragona, Girona i Lloret de Mar. Recordem que Reus forma part de la xarxa de destinacions per a congressos i esdeveniments del Catalunya Convention Bureau, juntament amb Barcelona, Castelldefels, Tarragona, Lleida, Girona, Lloret de Mar, Sitges i Port Aventura. Entre els requisits per formar-ne part hi ha tenir un palau de congressos amb auditori, sales, zona expositiva i de càtering i també oficina de congressos, capacitat hotelera i bones comunicacions.