Redacció: 02/10/2018

Entre les activitats programades, la 48a edició de l’exproReus comptarà amb una zona d’aventura, tallers i ludoteca per als més petits i un Escape Room per adults

firaReus aposta un any més pel públic infantil i programa un conjunt d’activitats familiars per celebrar l’exproReus 2018. En aquest sentit, s’ha destinat una zona a l’exterior del recinte firal dedicada a les propostes infantils.

Entre les activitats més destacades hi haurà un espai d’aventura amb rocòdrom, pont tibetà i tirolina. També hi haurà un inflable i llits elàstics de l’Associació Eutrapèlia i un circuit de kàrting de l’empresa Tàrraco Karting. En aquesta zona s’instal·larà un escenari per a les actuacions infantils protagonitzades pel Mag Nebur, La Martina amb un taller de storytime en anglès i mini disco amb animació. Entre altres propostes els més petits podran trobar els tallers de la Vaca Voltaire i de piano i guitarra de Yamaha School.

Al recinte interior hi haurà la zona de ludoteca en anglès de La Martina amb tallers, pintacares i manualitats. Enguany La Garlanda també oferirà tallers de maquillatge, tatuatges i Photocall. En aquesta 48a edició, els infants podran interactuar amb tecnologia amb les propostes de Laserlab juntament amb Petits Enginyers. Per arribar a tots els públics, es destinarà una zona adreçada als més petits de 0 a 3 anys, anomenada espai bebè.

En aquesta edició, el públic adult també comptarà amb una activitat. Enguany, el programa de l’exproReus inclou la novetat de l’Escape Room, una proposta divertida i enginyosa de l’empresa Artificial Genetic Tool Corporation, que obrirà portes pròximament a REDESSA 1.

Per últim, destacar l’animació a la zona gastronòmica del Tasting Village. Amb tot, cal recordar que firaReus treballa per diversificar l’activitat firal i potenciar propostes que s’adrecin al públic familiar.

El preu de l’entrada normal és de 3 € i amb el Carnet Jove de 2 €. Entrades anticipades disponibles fent CLIC AQUÍ.