Redacció: 04/08/2014

Ens aquests primers mesos de l’any, firaReus ha organitzat un total de 6 fires, 3 ja consolidades i amb recorregut com són Epocauto, el Saló de la Moto i Bestial i, 3 més, encara en fase de creixement i consolidació com són la Fira de Botigues Online (FIBO), la fira de la Gent Gran i la Fira dels Amants de l’Esport (LoveSport). Per aquests 6 salons han passat més de 19.000 persones.

 

Durant aquest període les intal·lacions han obtingut 100 dies d’ocupació

Pel que respecta a les activitats no firals (congressos, reunions i esdeveniments), firaReus ha acollit un total de 57 actes que han aplegat a les instal·lacions de Tecnoparc a 19.355 persones. Entre els actes realitzats en aquest període podem destacar el Congrés Estatal de Tècnics en Infermeria i Farmàcia i d’altres activitats vinculades al món de l’empresa com la Nit Empresarial CEPTA o els Premis Gaudí-Gresol. Altres empreses i institucions com CaixaBank, INSA o la UOC són alguns dels clients destacats que han confiat en firaReus per realitzar els seus actes corporatius.

El president del Comitè Executiu de Fira de Reus, Isaac Sanromà, ha remarcat que “la diversificació de l’activitat promoguda per firaReus facilita que s’assoleixin unes bones xifres d’activitat alhora que es posa de manifest la polivalència de les seves instal·lacions”.

Per la seva banda, la tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica, Alicia Alegret, ha recordat “l’impacte que l’activitat firal i congressual té a la ciutat i la contribució d’aquesta a la projecció exterior de la ciutat. Actualment firaReus és un referent a Catalunya en l’àmbit firal i en el turismo de reunions”.

En aquest semestre les instal·lacions de firaReus han estat ocupades 100 dies i han estat visitades per gairebé 40.000 persones.