Redacció: 25/10/2017

Gabinet CERES organitza el pròxim dimarts, 21 de novembre, la jornada «Think outside the box» amb l’objectiu de reflexionar sobre com el diàleg i la governança pot aportar credibilitat i confiança a les organitzacions i sobre la idea i la pràctica del diàleg actiu entre les organitzacions i la societat. Es pretèn generar un espai de reflexió sobre els condicionants i facilitadors d’aquest diàleg, així com l’aprenentatge mutu que pot donar la reflexió a l’hora d’adoptar o incorporar nous plantejaments que afavoreixin aquest diàleg i generin credibilitat.

Durant la jornada es treballaran els termes de diàleg, governança i credibilitat i es donaran a conèixer idees que vénen de diferents organitzacions. Es veuran els beneficis, perjudicis i els factors que faciliten o dificulten aquest diàleg.

La jornada està adreçada a alcaldes i regidors de participació ciutadana, govern obert, transparència, responsables i tècnics de participació ciutadana, govern obert, transparència de les administracions públiques, directors i responsables de Comunicació de les empreses i responsables de RSC de les empreses.

Programa / Dimarts 21 de novembre:

9.15 – 9.35 Inauguració:

Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus

Sr. Jordi Foz, Secretari de Transparència i Bon Govern. Generalitat de Catalunya

9.35 – 9.55 Presentació de la Jornada a càrrec de Gabinet Ceres

10 – 11 Ponències principals

Carles Agustí, Director de Govern Obert de la Diputació de Barcelona

Marc Castellnou, Inspector Bombers Generalitat, GRAF00, Wildfire Analyst, Emergency decision making and Strategy. President Patronat de Pau Costa Foundation.

11 – 11.30 Pausa Cafè

11.30 – 12.50 Presentació d’experiències

Life Clinomics, ‘Oportunitats i reptes de l’economia i la societat en l’adaptació al canvi climàtic’. Josep Aragonés, Director Tècnic de COPATE, Coordinador tècnic Reserva per la Biosfera de les Terres de l’Ebre i responsable del projecte Life Clinomics.

Pressupost Participatiu del municipi de Tortosa. Ferran Bel, Alcalde de Tortosa des de 2006. Diputat al Congrés dels Diputats.

Panel Públic Assessor de l’empresa Química. Teresa Pallarès, Directora de AEQT.

Altaveu Ciutadà del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Alfons Garcia, alcalde de Vandellós i Hospitalet de l’Infant.

Panel de Nens de BASF. Conxita Esteve, Responsable de Comunicació de BASF al site de Tarragona i responsable del Panel de Nens.

Comitès Locals d’Informació en els municipis nuclears. Marià Vila d’Abadal, Gerent d’AMAC (Associació de Municipis amb Centrals Nuclears)

13 – 13.45 Taules de diàleg

Treball en grups reduïts a partir de qüestions relatives al diàleg

14:00 – 15:30 Dinar a peu dret

15:30 – 16:00 Conclusions de la Jornada

16 – 16.30 Cloenda

Miquel Estapé, Subdirector d’Estratègia i Innovació del Consorci AOC, Vicepresident de l’Associació Catalana de Gestió Pública.

 

La inscripció té un preu de 75 € i es pot formalitzar a través de la pàgina: http://thinkoutsidethebox.gabinetceres.com, on trobareu més informació de la jornada.